Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

7 november

| 3 reacties

7 november
Werden vanmorgen om 6:30 uur weer gewekt door de regen.
Lekker uit gedommeld en na het ontbijt weer op stap.
Rijden vandaag richting het Coromandel schiereiland.
De bochtige weg van gisteren krijgt een vervolg en wordt er absoluut niet breder op.
Na een uurtje gestopt, zitten genieten van uitzicht over de baai. Wij moeten naar de overkant en dat duurt nog wel een paar uurtjes.
Het schiereiland opgereden via een lange brug en in Thames de wagen aan de kant gezet.
Wilden hier wat gaan kijken in het plaatsje, maar de regen gooide roet in het eten. Hebben dan ook niet al te lang in de nattigheid rondgelopen en zijn weer doorgereden. Nog wel even bij de VVV langs geweest om wat informatie in te winnen.
Daarna via een scienic weg op pad naar de plaats Coromandel. Deze weg was er weer een van het kaliber heel mooi en dus ook heel veel bochten. Af en toe zo smal, dat je elkaar amper kon passeren.
Al met al zijn we gezond en wel na 50 km afzien in Coromandel aangekomen.
Het is vandaag het begin van het weekend en dan wil het nog wel eens druk worden is onze ervaring. Zijn dus meteen naar een camping gereden en hebben daar een plaatst voor vannacht geregeld.
Er gaat hier een heel erg leuk smalspoortje de bergen in. Zijn hier naar toe gereden en hebben een uur lang genoten van de natuur en de uitzichten, onder het aanhoren van leuke verhalen van de machinist.
Hebben hier weer een paar Nederlanders ontmoet, die we al diverse keren hebben getroffen, zowel op de camping als onderweg.
En wat denk je . . . wonen ze 12 km bij ons vandaan in Ouderkerk aan de Amstel. Zit je aan de andere kant van de wereld en dan kom je je buren tegen.
Zijn op ons gemak door het plaatsje gewandeld en hebben eens een lekker patatje gehaald.
Op de camping nog even in het zonnetje een borreltje gedronken maar we moesten helaas weer snel de camper in vanwege de kou.
Morgen naar we weer door en we weten nog niet waar we gaan uitkomen, we houden jullie op de hoogte.

Km : 132
Temp : 21 graden

3 reacties

Geef een reactie