Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

31 oktober

| 4 reacties

31 oktober
Vandaag blijven we in Whangarei, dagje rustig aan doen.
Zijn dan ook niet echt vroeg opgestaan en toen eerst met Tine/Fred via Skype bijgepraat over de laatste paar weken. Daarna zijn we maar gaan ontbijten en toen onder de douche.
Gauw een wasje gedaan, opgehangen in de zon en toen wij de koffie ophadden was de helft al weer droog. Lekker temperatuurtje en wat wind doet wonderen. Na de koffie de korte broek weer aan, schoenen aan en een paar uur gewandeld.
Eerst door een bos en daarna een “rondje” om de haven. Op de receptie van de camping hadden ze dat rondje uitgelegd, dus wij op stap.
Was inderdaad een leuke wandeling, de laatste jaren hebben ze hier 2 nieuwe bruggen gerealiseerd, zodat je via deze bruggen echt helemaal rond kunt lopen.
In het centrum wat rondgekeken en op ons gemak aan de haven een lekkere muffin gegeten. Het werd tijd om weer naar de camping te lopen, was nog ruim 20 minuten. Al met al, hebben we een rondje van ruim 4 uur gelopen.
Weten nog niet of we morgen door gaan. Hebben net van onze buren gehoord, dat het morgen feest is in de stad. Er schijnt een vlootschouw te zijn en allerlei activiteiten gedurende de dag. We gaan vanavond beslissen of we door gaan of niet, jullie lezen het wel.

Km : 0
Temp : 25 graden

4 reacties

Geef een reactie