Valley of the Fire

Na een een goede nachtrust in onze luxe suite, vandaag weer op weg.
Gisteren hebben we aan verlokkingen kunnen weerstaan en NIET gegokt. Allen blackjack snappen we een beetje, maar alles gaat zo snel, je bent blut voor je het merkt. Kijken is net zo leuk!
Na eerst een lekkere cappuccino gescored te hebben bij Starbucks, hebben we uitgechecked.
De camper opgezocht en weer op weg. Gelukkig wisten we de weg, zodoende zaten we binnen de twee minuten op de I15 richting Salt Lake City.
Na een klein uur de afslag vaar het SP Valley of the Fire genomen, een bochtige en heuvelachtige weg. Na 11 mijl de ingang, waar we $10,= moesten betalen, en we reden het park in.
De weg door het park wordt weer aangeduid als een “scienic road” en dat klopt.
Onderweg kwamen we langs de campground, hier meteen een plaats vastgelegd. Was weer het bekende ritueel. Envelop pakken, geld er in, stuk afscheuren en dit aan de paal van je plaats bevestigen. Envelop in een paal met een gleuf en kassa, je plaats is verzekerd. Het is een pracht camping, midden tussen de rode rotsen en lekker primitief. Geen water of elektriciteit. Hebben we ook niet nodig, hebben we zelf aan boord. Dit zijn de campings die wij het liefst bezoeken.!!
Daarna via verschillende uitzichtpunten de hoogtepunten van het park bezocht. Onderweg 2 mooie wandelingen gemaakt. Prachtig, wat een mooi park. Voor iedereen die deze kant op gaat een aanrader.
Aan het eind van de middag, moe maar voldaan de camper neergezet en een koud biertje open getrokken.
Het koelt ’s avonds goed af, dus we zullen best slapen.
Morgen via de Hooverdam richting Arizona.

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Valley of the Fire

  1. usa schreef:

    Kan iemand mij laten weten hoe ik mij kan afmelden voor deze website?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *