op naar Toronto

Vanmorgen heerlijk in het zonnetje koffie gedronken. We hebben geen haast vandaag, want we zitten prima op schema voor onze laatste vakantiedag.
Vandaag is de eerste dag, dat de boten weer varen naar de watervallen. Uiteraard willen we dit bijzondere spektakel nog wel meemaken. Camper op een veilige parkeerplaats neergezet en kaartjes gekocht voor de boot.
Met zo’n 100 man op een boot, iedereen vol spanning. Eerst een foto maken voor het nageslacht (je weet tenslotte nooit) en daarna iedereen een plastic poncho om.
Eerst langs de Amerikaanse waterval, dit om een beetje te wennen. Daarna kwam het spektakel. Bijna helemaal onder de Canadese waterval. Wat een geweld en wat een water. Iedereen voelde de spanning om dit mee te maken, het leek net alsof je echt in een waterval zat.
Dit hadden we niet willen missen en zijn blij dat we er voor zijn terug gereden.
Het is een prachtige afsluiting van een grandioze en fantastische vakantie.

In de loop van de middag, naar Milton gereden. Dit is een plaatsje, ongeveer 50 km. verwijderd van Cruise Toronto, waar we zaterdag de camper moeten inleveren.

Morgen nemen we de hele dag, om de camper schoon te maken en de koffers in te pakken. Doen het op ons dooie gemak, we hebben tenslotte nog vakantie.
Waarschijnlijk komen onze Duitse vrienden ook morgenavond naar deze camping en kunnen we de vakantie ervaringen uitwisselen.

KM’s
vandaag :       113
totaal      :     8225

This entry was posted in uit Amerika. Bookmark the permalink.

5 Responses to op naar Toronto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *