op naar Toronto

Vanmorgen heerlijk in het zonnetje koffie gedronken. We hebben geen haast vandaag, want we zitten prima op schema voor onze laatste vakantiedag.
Vandaag is de eerste dag, dat de boten weer varen naar de watervallen. Uiteraard willen we dit bijzondere spektakel nog wel meemaken. Camper op een veilige parkeerplaats neergezet en kaartjes gekocht voor de boot.
Met zo’n 100 man op een boot, iedereen vol spanning. Eerst een foto maken voor het nageslacht (je weet tenslotte nooit) en daarna iedereen een plastic poncho om.
Eerst langs de Amerikaanse waterval, dit om een beetje te wennen. Daarna kwam het spektakel. Bijna helemaal onder de Canadese waterval. Wat een geweld en wat een water. Iedereen voelde de spanning om dit mee te maken, het leek net alsof je echt in een waterval zat.
Dit hadden we niet willen missen en zijn blij dat we er voor zijn terug gereden.
Het is een prachtige afsluiting van een grandioze en fantastische vakantie.

In de loop van de middag, naar Milton gereden. Dit is een plaatsje, ongeveer 50 km. verwijderd van Cruise Toronto, waar we zaterdag de camper moeten inleveren.

Morgen nemen we de hele dag, om de camper schoon te maken en de koffers in te pakken. Doen het op ons dooie gemak, we hebben tenslotte nog vakantie.
Waarschijnlijk komen onze Duitse vrienden ook morgenavond naar deze camping en kunnen we de vakantie ervaringen uitwisselen.

KM’s
vandaag :       113
totaal      :     8225

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

5 reacties op op naar Toronto

 1. nirvana schreef:

  Een hele fijne laatste dag toegewenst en dan……. Een goede veilige thuis reis toegewenst. Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie foto’s. We hebben genoten van al julie belevenissen en kijken uit naar de volgende trip,hahahaha
  Keep us posted
  Liefs Petra xxx

 2. bharmsen schreef:

  Kijk eens voor jullie de koffers gaan inpakken wat er allemaal is meegenomen maar niet gebruikt wie weet kunnen jullie de volgende keer een koffer/tas thuis laten.

  groetjes ben

 3. ton schreef:

  Paula en Peter,

  Bedankt voor jullie prachtig reisverslag, ik wens jullie een voorspoedige reis terug
  naar Nederland.

  Tot ziens Ton.

 4. Harry schreef:

  Na een mooie reis die jullie hebben gemaakt,
  is het nu weer tijd om naar huis te gaan.
  Een hele goede vlucht gewenst.
  Groet Anneke Harry.

 5. schro221 schreef:

  Hartelijk bedankt voor het mooie reisverslag dat wij iedere dag van jullie mochten ontvangen. Wij wensen jullie een veilige terug reis en tot spoedig ziens.
  Groetjes,
  Job en Bep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *