Niagara watervallen

Aangezien we vandaag naar de watervallen gaan en we maar een paar mijl hoeven te overbruggen doen we het heerlijk rustig aan.
Vannacht flink geregend en koud. Nu zwaar bewolkt, maar we gaan toch richting Niagara Falls.
Gisteren hadden we al de Amerikaanse kant gezien, zodat we vandaag het spektakel van de Canadese kant wilden zien.
Weer over de tolbrug, maar nu was het de bedoeling. We hebben Amerika achter ons gelaten en zijn nu na bijna 6 weken weer terug in  Canada. Je bent eerder Amerika uit, dan je er in komt, duurde alles bij elkaar nog geen 5 minuten!
Degenen die ons hadden verteld, dat je de watervallen vanaf de Canadese kant moet bekijken, hadden helemaal gelijk. Onvoorstelbaar hoe groot alles is. De Amerikaanse waterval vonden we gisteren erg groot. Vandaag viel hij helemaal in het niet bij de Canadese waterval. Wat een gigant en wat een natuurgeweld. Eigenlijk geen woorden voor, moet jezelf eens gezien hebben. Volop foto’s gemaakt, van alles wat je ziet.
Als enig minpuntje vinden wij het hele circus er omheen. Het lijkt wel een 2e Las Vegas. Alles wordt commercieel uitgebuit. Door de hoge gebouwen van diverse grote hotelketens, wordt de horizon verpest. Maar ja, we zijn in Amerika/Canada dus alles moet uit de kast worden gehaald, om de toerist te laten betalen.
Morgen rijden we richting Toronto, waar we de laatste 2 nachten doorbrengen voordat we zaterdag de camper inleveren.

KM’s
vandaag :        26
totaal      :    8112

This entry was posted in uit Amerika. Bookmark the permalink.

8 Responses to Niagara watervallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *