Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

22 oktober

| 3 reacties

22 oktober
De laatste week is vandaag halverwege, het gaat nu echt opschieten.
Doen het lekker rustig aan. Zijn zelfs aan het uitslapen, gisteravond om 19:30 uur in bed en vanmorgen om 7:15 uur er uit.
De camping waar we gisteravond onverwachts aankwamen, staat absoluut in de top vijf van de campings, die we tot nu toe hebben bezocht. Klasse!!
Reden om 9:15 uur de camping af en weer op naar de mooie Indian Coastal Highway.
Onderweg leuke plaatsjes aan de kust bezocht, zoals Guilderton en Two Rocks.
Was in eerste instantie de bedoeling om in Guilderton de laatste nacht door te brengen en dan naar Perth te rijden. De plannen zijn gewijzigd, maar we wilden toch wel even kijken naar de camping. We hadden een goede keuze gemaakt, prima camping.
Ook Two Rocks is een leuk plaatsje. Het leeft echt van de toerist en de vele vissers, die er in het seizoen komen.
Door richting Fremantle. Je kunt merken, dat we weer in de bewoonde wereld komen. Overal krioelt het verkeer en we hebben zelfs weer stoplichten gezien, dat is weken geleden.
Via “Miep” naar een camping van de Aspen organisatie gereden. Maar ja, je moet gewoon je eigen Hollands verstand gebruiken en je niet laten leiden door een stem. Zijn naar het centrum van Perth geleid, géén camping, maar het hoofdkantoor van de organisatie.
Via de ouderwetse manier, kaartlezen, in South-Fremantle terecht gekomen. Goede camping, maar we blijven hier toch maar 1 nacht.
Hebben gebeld naar de camping in Caversham, waar we zondag de cabine hebben gehuurd, om ook de zaterdag te huren. Helaas . . . alles vol. Nou, dan gaan we “gewoon” op de camping staan de zaterdag.
Ook gebeld met de TCC vestiging in Perth om een afspraak te maken voor het inleveren van “onze” Toyota.
Kan lekker vroeg, 8:30 uur inleveren en dan naar het vliegveld om onze auto op te halen, die we al hebben gereserveerd.
Morgen gaan we waarschijnlijk in Fremantle kijken, jullie worden op de hoogte gehouiden.

Km : 198
Temp : 29 graden

3 reacties

Geef een reactie