van Californië naar Nevada

Zoals jullie aan de kop zien, hebben we Californië al weer verlaten.
Via de echt grandioos mooie SR89 naar de SR44. De laatste is net zo mooi als de eerste.
Daarna via Susanville richting Nevada.
In de loop van de middag via een saai stuk van de US395 bij grens van Nevada gestopt om te tanken en de LPG tank vol te gooien. Van hieruit door naar Reno. Evenals in Las Vegas wordt hier volop gegokt in de vele casino’s.
Eindelijk hebben we onze mobiele problemen opgelost. We hebben nu een Amerikaanse gsm van AT&T waarmee we volledige dekking hebben ( hopelijk )
Temperatuur loopt hard omhoog, dik boven de 20 graden celsius, het gaat er nu echt op lijken.
Morgen stappen we weer in ons  (auto)huis en rijden via de US395 richting het zuiden en gaan via Death Valley naar Las Vegas.

Groetjes uit een warm, zonnig en mooi gedeelte van de VS.

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

3 reacties op van Californië naar Nevada

  1. nirvana schreef:

    Van death valley naar Vegas hebben wij ook gedaan een mooie route en dan doen jullie hopelijk ook de Hoover Dam, ben benieuwd hoever ze zijn met het grote viaduct dat over het dal heen gebouwd werdt toen wij er waren! Veel plezier in Vegas. Petra

  2. Fred schreef:

    Hoi P&P,

    Kijk, dat is nog eens een mooie uitbreiding. Zeker voor zo’n topografie analfabeet als ik. Nu kan ik me een voorstelling maken van waar jullie zitten zonder aan Tine te moeten vragen om het even uit te leggen.

    Jullie hebben er al een flink stuk opzitten, vergeten jullie niet dat jullie 6 weken hebben en geen 6 dagen?

    Groetjes,
    Fred

  3. devandijken schreef:

    Hallo globetroters,
    Jullie hebben er flink de pas in. De zon en goede temperaturen hebben een grote aantrekkingskracht,ook op jullie dus. Wel bijzonder om binnen een week door de sneeuw te rijden en bij een temp. Van 20graden te kamperen.
    Gaan jullie de komende week ook op gemak wandelen en lekker relaxen? Heel fijn dat de kaart met route nu te zien is; nu kunnen we ons beter een voorstelling maken van de locaties waar jullie je bevinden.
    Goede reis en rij veilig.
    Groetjes, R&G

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *