Hanmer Springs

Vandaag weer een stukje auto rijden.
Vanuit Kaikoura weer een stukje richting het zuiden.
De weg via de kust naar Christchurch is helemaal dicht, de vele vrachtwagens staan te wachten. Wij bogen net op tijd van de weg af, het binnenland in.
Via de 70, hebben we geweten.
Ook aan deze weg wordt volop gewerkt, dus weer van de ene naar de andere wegopbreking.
Was al met al toch een prachtige route, alles er op en er aan, haarspeldbochten, bruggen met maar één baan, stijgen en dalen en fantastische uitzichten.
Na aankomst in Henmar Springs meteen een plek op de camping geregeld.
Daarna in het dorp boodschappen gedaan.
Henmar Springs staat bekend om zijn warm water bronnen.
Hebben hier dankbaar gebruikt van gemaakt en een paar uur ontspannen in de warme baden.
De temperatuur van sommige baden waren ruim 40 graden!
De kok heeft vandaag nasi op de kaart staan, is dus genieten.
Morgen weer door en dan gaan we meer het binnenland in en weten we niet of we overal internet hebben.

We sturen de berichten voor de weblog via email, foto’s plaatsen is dus een probleem.
Op de campings ook een beperkt aantal MB’s tot onze beschikking en we willen ook op de hoogte blijven van het nieuws in Nederland en de successen op de Olympische Spelen.

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Ik zal wel ouderwets zijn maar hebben jullie geen radio meegenomen met een wereld ontvanger heeft men op heel veel plaatsen prima ontvangst, trouwen ik sleep ook geen radio mee op mijn uitstapje.

    groetjes ben

  2. Hallo daar wat een belevenissen! Genieten van de walvissen en dan als slagroom op de …. De spelende dolfijnen, dan ben je toch blij dat je je weer kind mag voelen! Top ik ben stikjaloers! Wij hebben ook geen klagen, het is hier iedere dag zonnig en koud met best wel veel wind. De bollen komen al tevoorschijn crocussen en irissen bloeien al. Ik ga morgen weer voor 14 dagen naar Tiel en daarna hoop ik op meer voorjaarsweer. Geniet maar flink groetjes ems

  3. Wat een enthousiaste berichten van juliie. Fijn dat jullie walvisspotten helemaal te gek was, temeer omdat je dat niet snel nog eens zal doen. Jullie zijn goed bezig en relaxen komt ook geregeld aan bod. Het weer zit ook mee en dat verhoogt de feestvreugde en zorgt voor mooi plaatjes tijdens de ritten. Het klinkt allemaal fantastisch en dat is jullie, na een jaar om gauw te vergeten, van harte gegund!
    Rij veilig en geniet maar lekker van alle moois om jullie heen.

  4. Hallo Paula/Peter, wat goed dat jullie behalve van de natuur te genieten, ook lekker ontspannen in het warme water. Het is jullie gegund na zo’n pech jaar. Bij de olympische spelen hebben we veel medailles gescoord, 5 goud, 4 zilver en 2 brons. 1 keer stonden er zelfs 3 Ned. schaatsvrouwen op 1, 2 en drie. Straks komt de 10 km voor mannen. Jullie heel veel plezier. Groetjes, H & M

  5. Zo, dat klinkt goed, warm waterbronnen. Wij zijn daar gek op. Jullie reis klinkt prachtig. Hoop dat Paula genoeg hersteld is en alles weer aan kan.
    Sven Kramer is 6e geworden op de 10 km, wat een teleurstelling. We hadden zo gehoopt dat hij nu de gouden medaille zou krijgen na o.a. de pech die hij had met de foute baanwissel. Nederland doet het goed trouwens met schaatsen. Gisteren Esmee Visser goud op de 5 km.
    Veel plezier.
    Fred en Tine

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.