Cairns ….. Port Douglas

Woensdag 6 april.
Zoals jullie al hadden gelezen gaan we vandaag noordwaarts.
Het weer is wat beter, af en toe een buitje en dan weer droog, maar wel steeds bewolkt.
Hebben op ons gemak Port Douglas bekeken. Is een leuk plaatsje, wij zouden zeggen Scheveningen. In de loop van de middag richting Daintree Village. Hadden ons hier heel wat van voorgesteld. Viel zwaar tegen, een paar huizen, infocentrum en een stuk grond, wat als camping werd aangeduid.
Dus op zoek naar een echte camping. Na een stuk of 4 bezocht te hebben, een gevonden ……. in Port Douglas.
Al met al de hele dag in touw geweest en uitgekomen zo’n 85km van Cairns.
‘s Avonds het plaatsje nogmaals in geweest.

Route: Cairns-Port Douglas-Daintree Village-Port Douglas 192km

Dit bericht is geplaatst in uit Australië. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Cairns ….. Port Douglas

  1. Groenewegen schreef:

    beste Peter en Paula,

    Ik hoop niet dat al jullie geplande tripjes in het water vallen nu het weer nog steeds zo slecht is. Het zal toch erg jammer zijn als het duiken en snorkelen niet door zou gaan vooral omdat Paula er zich zo op verheugd had. (uit haar verhalen) Hier gaan we weer een prachtige dag tegemoet. Ik moet zeggen dat we tot nu toe ontzettend boffen met het mooie voorjaar. Afegelopen Zondag met Amber naar het keukenhof geweest. Heerlijk een paar uur toeristje gespeeld. Het doet je dan goed om toch te zien hoeveel Japanners er nog rondlopen. Wij waren denk ik één van de weinige nederlanders. A.s. Zondag richting Haarzuilens waar je al niet komt als je een fotocursus doet. In iedergeval steek ik er veel van op en dat is belangrijk.
    Schoonpapa zit weer in de lappenmand helaas. Hij heeft een bloeduitstorting die onder in zijn been gezakt is. (Door de bloedverdunners erger als bij een ander) Een heel dik been gehad gelukkig gaat dit inmiddels een stuk beter. Loopt met krukken en zit weer thuis. Voor hem erg BALEN omdat hij zo blij was weer aan de slag te kunnen. Bar haar laatste weekjes beginnen weer af te tellen……………………en een hele dikke buik. Met de kids gaat alles goed. Martijn zijn profiel moet gekozen worden best nog wel weer even lastig. Daan gaat lekker

    xxx Artiënne

    Ik wens jullie een goede vlucht toe en zon en warmte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.