Coulburn naar Sydney

Zaterdag 19 maart.
Gisteravond met Nederland gebeld, onze zwager Wim werd tenslottte 65. Hij vond het heel leuk en een fijne verrassing.
Op de camping heeft Paula een heerlijke pan met nassi-goreng gemaakt, dat was weer heerlijk smullen. De diverse australiers stonden er kwijlend bij.
Vanmorgen om 10:00 vertrokken. Eerst de auto bij een wasstraat gewassen, dat was wel nodig. In Victoria hebben we door complete zwermen met heele grote vliegen gereden.
Daarna begon het …… regen, regen en nog eens regen. De weg naar Sydney is het niet droog geweest.
In Sydney aangekomen, dolle pret. Al het verkeer zat zo vast als een huis, dus hebben we Truus verteld, waar we heen wilden en die bracht ons de tolweg op … dachten we. Waarom weten we nog steeds niet, maar de tolweg was deels afgeloten, op zaterdagmiddag!!!
De australiers hebben volgens Paula. weer een paar echte hollandse woorden erbij geleerd.
Al met al dus een echte K-dag. Uiteindelijk op een camping aangeland, niet al te ver van het centrum. Met de bus, normaal met de trein maar de australische NS wist dat wij kwamen en heeft het hele weekend de treinverbinding plat gelegd.
Maar ja, als we zolang weggaan, zal er best eens een mindere dag tussen zitten.
Morgen met de bus (bij het treinstation) naar het centrum en we hopen op beter weer.

Route vandaag: Coulburn Sydney 217km (inclusief de omwegen)

We hebben maar een Internet abonnement op de camping genomen voor een paar uur, kunnen we jullie weer laten meegenieten van ons reisje

Dit bericht is geplaatst in uit Australië. Bookmark de permalink.

5 reacties op Coulburn naar Sydney

  1. bharmsen schreef:

    Jullie hadden zeker geen grotere pan om ietsjes voor die austrakiers te maken al was het maar om te proeven en een dag regen kan natuurlijk voor komen op een langere reis.

    groetjes ben

  2. harryvanhulst schreef:

    Leuk jullie weblog te lezen, al twee weken om, gaat vlug hoor.
    Regen en treinen die niet rijden lijkt op Nederland.Een wat minder dagje mag de pret niet drukken,daarna maar weer dubbel genieten .Met Anneke gaat het redelijk, bouwt nu de m. af .Wordt de draagdoek na 5 weken wel zat .Gaan nu een stuk wandelen want het is hier zonnig.Veel reisplezier, groet Anneke Harry.

  3. Wim en Jetske schreef:

    Hello Peee and Peee

    Wat een K-land zeg. Dat noemen ze nou een modern land. Gooien de trein plat en van al dat soort ongein. Nou ja net wat jullie schrijven, als je lang weggaat dan zit er altijd wel een minne dag tussen. Nou hopelijk gaat de zon weer schijnen, letterlijk en figuurlijk.
    Wat gaaf dat jullie gebeld hebben. Dat hadden we totaal niet verwacht.
    We hebben een geslaagde dag achter de rug. Van ‘s Morgens 11.00 uur tot ‘s avonds 12.00 uur.
    Heel gezellig en we konden op deze manier iedereen zijn aandacht geven. GESLAAGD dus.
    Ook nog bedankt voor de kennisgeving aan de andere lezers van je site. Ondertussen een paar mailtje gekregen en van Jo en Piet een digitale kaart. GAAAF.
    Nou mensen zet hem op deze dagen en vergeet niet: Na regen komt zonneschijn.
    De komende week gaan we met Zonnebloem op pad dus mocht het zo zijn dat als je een berichtje stuurt dan kunnen wij deze niet beantwoorden.

    Groet Jetske en Wim

  4. Fred schreef:

    En, was de regen zo erg dat jullie katten en honden op het dak kregen?

    Peter, zij bent al zo lang gensionieerd dat je niet weet dat het OV in Nederland geen haar beter is. Treinen rijden niet op tijd of rijden helemaal niet. Als het regent, sneeuwt of als er blaadjes op de rails liggen dan ligt het spoor dagen plat. Niets bijzonders dus. Vorige week een schietpartijtje in Flevoland, gevolg een halve dag lag de hele Noord-Zuidverbinding wat betreft de snelwegen eruit.

    Jullie zijn 6 weken op vakantie, dus jullie moeten je niet gek laten maken door een buitje of een vervoersprobleempje. Jullie hebben toch geen haast. Kom op genieten, dat is wat jullie moeten doen.

    Is echt zo dat Australiers van die relaxte mensen zijn ?

    Wij willen foto’s zien !! Al is het van de Nassi.

    Enjoy.

    Tine en Fred

  5. a. lambregts schreef:

    Lieve P.en P.
    Zit midden in de nacht alles van het begin tot nu te lezen, nadat het inloggen eindelijk is gelukt,met hulp van “my husband”. Fijn om te lezen,dat jullie veel zien en beleven. Hopen maar op beter en droger weer, wel leuk om te bedenken, hoe jullie in die uitklap-camper kunnen slapen. Anneke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.