Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

27 oktober

| 3 reacties

27 oktober
De laatste dag in Australie is aangebroken.
Hebben heerlijk geslapen in een “normaal” bed sinds 6 weken.
Hebben afgesproken om de camper vroeg in te leveren, dus we waren bij het TCC depot om 8:40 uur.
De dame die dé zaken afhandelde was erg blij met ons. De auto zag er prima uit, dat was wel eens anders. Mag ook wel, we hebben met z’n tweetjes 3 uur geploeterd om de wagen weer helemaal schoon te krijgen. Maar, toch wel leuk om een complimentje te krijgen. Taxi gebeld en 9:15 waren we al op het vliegveld.
Geprobeerd om op het vliegveld in te checken, gaat nog steeds niet. Kunnen we om 17:30 uur doen. Hebben wel stoelen voor de vlucht naar Melbourne vastgelegd. Omdat we er toch mee bezig waren ook maar stoelen voor de terugreis vastgelegd. Alleen stuk van Dubai naar Amsterdam nog niet kunnen reserveren, maar dat komt wel.
Auto opgehaald, Toyota Yaris (Jan en Monique !!) prima auto. Achterbank plat en alle bagage gaat er in.
Op naar Kings Garden een fantastische park en een hele mooie botanische tuin. De West-Australiers zijn hier zo trots op, dat alle toegang gratis is, iedereen moet kunnen genieten van dit moois.
Hier een paar uurtjes rondgewandeld, Nederlanders gesproken, die op familiebezoek waren, de tijd vliegt om.
Daarna naar de city van Perth gereden en hier rondgekeken op plekken waar we vrijdag nog niet waren geweest.
We moesten ook nog een hapje eten, dus op zoek naar een leuke tent. Hadden we snel gevonden, onze kleinzoon heeft z’n eigen bar in Perth, JAMIE’S BAR. Hier een heerlijke echte Australische burger gegeten onder het genot van een goed glas wijn.
Toen werd het tijd om naar het vliegveld te gaan, waar we om 21:15 waren. Peter had z’n mobiel in de huurauto laten liggen, dus als een speer terug naar Hertz. Gelukkig was de auto nog in het inleverdepot, anders heb je toch mooi een probleem. Inchecken was nu geen probleem en we zijn de grote koffers kwijt.
Op vliegveld omgekleed. Zomerse kleren worden verwisseld voor lange broek en schoenen, was wel even wennen.
Laatste cappucino in Australe gedronken, laatste zaken geregeld en toen naar de gate. We vertrokken precies op tijd, dus:

NIEUW ZEELAND WE ZIJN ONDERWEG

3 reacties

Geef een reactie