Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

17 oktober

| 2 reacties

17 oktober
Vanmorgen voordat we verder rijden, eerst naar het voeren van de pelikanen wezen kijken. Nou ja, pelikanen, er kwam er maar één opdagen. Verhaaltje vertellen over het hoe en wat betreffende de pelikanen in Kalbarri en toen mochten de kinderen een vis gooien, wat niet altijd lukte en dan waren de meeuwen er als de kippen bij. Al met al een leuk begin van de morgen.
De tank weer eens volgegooid, misschien de laatste keer, nog plm. 600 km naar Perth te gaan.
Gisteren hadden we de gorges van het park bezocht en vandaag gaan we naar de Coastal Cliffs.
Diverse uitzichtpunten, die op uitstekende rotspunten in de zee zijn gemaakt. Fantastische uitzichten en dan het geweld van de zee. Nog een korte wandeling gemaakt, van het ene naar het andere uitzichtpunt en weer terug. We hebben achtereenvolgens bezocht, Red Bluff, Rainbow Valley, Pot Alley, Eagle Gorge,Natural Bridge, Island Rock en naar Grandstand.
Gisteren was er een walvis gespot door onze Amsterdamse vrienden, helaas, hij was al door gezwommen zodat we die hebben gemist. Wel veel dolfijnen gezien, hele scholen buitelend in de branding.
We hebben de afgelopen 2 dagen in het Kalbarri NP doorgebracht. Hadden niet verwacht, dat we zo’n schoonheid zouden aantreffen. In één woord GRANDIOOS.
Na een lekkere kop koffie door naar Geraldton. De weg er naar toe was wel afwisselend met mooie vergezichten en een meer waarover een hele rode gloed hing.
In Northhampton even de benen gestrekt. In een oud kerkje wat rondgekeken en even stil geweest, daarna weer door naar Geraldton.
Op een camping aan de zee een plekje gevonden. Was gedaan, lekker gezwommen en straks aan de pannenkoeken.
Weten nog niet wat we morgen gaan doen, hangt van het weer af. Voorspelling voor zaterdag en zondag zijn niet al te best, er wordt storm verwacht. Gaan morgen maar bij de VVV navraag doen en laten aan de hand daarvan onze route bepalen.

Km : 180
Temp : 28 graden

2 reacties

Geef een reactie