Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

11 oktober

| 6 reacties

11 oktober
Hebben er vannacht maar weer een slaapzak tegen aan gegooid, de nachten zijn veel koeler dan in het noorden. Bijkomend voordeel is, dat we heerlijk slapen.
Vanmorgen de buren uitgezwaaid, ze gaan vast vertellen in Monkey Mia, dat wij er ook aankomen.
Het viel ons al op tijdens het ontbijt, maar wat er in de loop van de ochtend gebeurde, hebben we nog nooit meegemaakt.
Binnen pak weg zo’n 2 uur, liep de camping leeg. Misschien dat er nog 10% bezet is. Ongelooflijk om dat te zien, achter elkaar reden de caravans, campers en auto’s met aanhangers de camping af. Eigenlijk niet zo gek, als je bedenkt, dat maandag de scholen weer gaan beginnen.
Maar ja, het zal niet lang duren, de eerste nieuwe gasten stonden al weer vroeg in de rij.
Wij hebben spullen gehuurd om te snorkelen en zijn een paar uur in de weer geweest. Vanaf het strand loop je zo de zee in met het koraal. Prachtig om dat te zien en de vissen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Hebben ook het Nemo visje gezien, maar dan in blauw i.p.v. oranje.
’s Middags nog even een wasje gedaan en we zijn klaar om morgen weer door te gaan.
Hebben Internet aansluiting gekocht, zodat we de weblog weer kunnen bijhouden, jullie reacties lezen en onze e-mails ook binnen halen.
We willen de laatste nacht in een hotel/motel in Perth de nacht doorbrengen, zodat we meer ruimte hebben om de tassen in te pakken. Gaan vanavond ook even kijken op het Internet of we een betaalbaar hotel kunnen vinden. Ook nog even proberen om weer via Skype met Tosca/Erik en Jamie te kletsen.

Al met al vandaag een heerlijke dag. Lekker relaxed, veel in de zee geweest en goed uitgerust voor de volgende etappe.

KM : 0
Temp : 30 Graden

6 reacties

Geef een reactie