Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

10 oktober

| Geen reacties

10 oktober
Vannacht prima geslapen, nadat we een slaapzak als deken hebben gebruikt, het was wel 15 graden kouder dan we gewend zijn.
Eerst bij de receptie langs gegaan, om een andere plaats te organiseren. Gezegd, dat we minstens nog 2 nachten willen blijven en NIET op de plek waar we de afgelopen nacht hebben gestaan. Deze plek ligt naast de BBQ-plaats en vlak vooraan de camping, zodat al het verkeer er langs rijdt.
We kregen een paar plekken om te bekijken en hebben toen eigenwijs zelf een plek uitgezocht. Was géén probleem, wij blij.
Blijken we ook nog Nederlandse buren te hebben, een stel uit Houten. Ze rijden zoals velen en wij ook, dezelfde route.
Nadat we de boel hadden opgesteld, met z’n vieren in de schaduw een uurtje zitten kletsen.
Zijn ’s middags naar het strand gegaan om te zwemmen. Wat een een mooie en prachtig blauwe zee, pal aan de overkant van de weg waar de camping aan ligt.
Water is erg zout, maar de temperatuur is heerlijk. Eerst even doorbijten maar daarna kan je uren in de zee blijven. Snorkelen nog niet gedaan, maar morgen gaan we dat zeker doen.
Peter heeft even nagevraagd of er Internet is te regelen. Dit kan bij de buren, een resort, gekocht worden tegen een aantrekkelijk bedrag.
Gaan morgen dan ook de weblog weer aanvullen, e-mails verwerken en uiteraard proberen via Skype met onze tegenvoeters contact te krijgen.
Jullie lezen wel, hoe het is afgelopen.

Km : 0,1
Temp: 32 graden (heerlijk)

Geef een reactie