dag 20

Vannacht op prima camping geslapen. Op ons dooie gemak opgestart. De chauffeur heeft een onrustige nacht gehad, is niet echt lekker en voelt zich beroerd. Maar ja, de taak wacht. Vanuit Lillooet op naar Whistler. Via de highway 95,. Wederom een fantastische weg. De weg blijft drazien en stijgen en dan weer dalen. 13% is zo langzamerhand zl gewoon aan het worden. We hebben zelfs een bord gezien, met een dzlingspercentage van 19%!! Onderweg voor de laatste keer boodschappen gedaan. Bij een provinciaal park een wandeling gemaakt van plm. 5 km. naar een waterval. Blijft toch erg fascinerend om zoveel water naar beneden te zien donderen. Doorgereden naar Whistler, de weg blijft ongelooflijk mooi, maar het is voor de chauffeur een hele klus. Scheelt wel weer een abonnement voor de sportschool. Een camping gezocht, is de Riversite Resort geworden. Prima camping en prachtige plekken. Blijven hier 2 nachten en gaan dan door richting Vancouver. Morgen meg de beroemde kabelbaan naar boven als het weer ons niet in de steek laat. Vandaag voor het eerst de hele dag in de korte broeken gelopen.

5 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Beste P,P+E,

    het is toch niet gek dat de chauffeur een beetje ziek is met al die vrouwen om hem heen, je komt toch niet aan je rust toe.

    Beste Peter laat het enerverende werk met die kabelbaan maar aan P&E over, en ga lekker zelf een balletje slaan op de golfbaan die vlak naast het RV park ligt. Kortom niet teveel inspanning meer de laatste dagen.

    Groeten
    Rob&Wil

  2. Ik heb net het geboortekaartje gekregen van jullie kleinzoon erg lief hoor.
    Wat zullen jullie er naar verlangen om hem in je handen te houden.
    Maar nog even geduld ik wens jullie al vast een goede thuiskomst.

    Groeten van Ton

  3. Hoi luitjes
    Je zal wel spierballen hebben gekregen Peet. Zoveel gedraai, maar je hebt toch stuurbekrachtiging??
    Naar beneden moet je in dezelfde versnelling als naar boven toch??
    O JA je hebt natuurlijk een automaat. Nou dan doet dat ding het toch gewoon.
    Heb je een griepje onder de leden, Peet, maar hopelijk kun je ondanks dat vervelende gevoel toch nog genieten van jullie laatste dagen.
    Groetjes Jetske en Wim

  4. Weer heel wat moois gezien en kunnen jullie dat allemaal op jullie netvlies bewaren? We zullen toch eens moeten bedenken dat we in een bijzonder wonderschone natuur leven en er wat zuiniger mee om moeten gaan!
    Is Peter weer wat opgeknapt? Heeft hij misschien iets te diep in het glaasje gekeken of zijn het de dames die hem parten gaan spelen????
    Genieten jullie nog maar heel fijn en goed van de laatste dagen. Fijn dat het weer wat is opgeknapt. Op de Skype was het niet veel met het weer wat je liet zien. Hier gaat het ook een beetje veranderen. Vandaag nog goed en mooi, maar vanaf morgen meer regen, wat weer even goed voor de tuin is.
    Jaap en ik hebben het deze week druk met de avond vierdaagse. Jaap is controleur en ik help met de fysio voor drinken onderweg, voor de deelnemers van de Fysiopraktijk. Zelf loop ik niet mee. Wel jammer. Wel weer lief dat ze mij zijdelings er wel bij betrekken.
    Nu lieve vriendjes nog veel plezier en veel kijk genot. Dikke knuffel van Jaap en Petra xx

  5. Ik hoop toch echt dat met voor het laatst boodschappen gedaan bedoelde tijdens deze vakantie.

    groetjes ben

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.