VS-Canada-VS

Waarom deze kop van het bericht zal jullie later wel duidelijk worden.
Met regen begon  onze dag, na een koude nacht. Kachel doet het prima, we worden verwend.
Op naar de Naigara Falls. Een gedeelte van de weg blijkt een tolweg te zijn. Omdat we dit niet hadden ingecalculeerd en niet wisten hoe eea werkt, zijn we binnendoor gereden.
Dit bleek een gouden greep, een pracht route. Dwars door het gebied, waar alleen maar wijn wordt gemaakt. Volop druivenranken, velden vol, mijlen lang. Aan de route allerlei leuke kleine plaatsjes waar je doorheen komt.
Het aanzien van de huizen had in tegenstelling tot bv. Ohio, weinig uitstraling. Het leek een beetje verwaarloosd. Terwijl er ook hele stukken bij waren, die er wel weer erg rijkelijk en goed verzorgd uitzagen. Al met al een mooie en erg afwisselende route.
Door Buffalo naar de Niagara Falls. Geen fijn stad om te rijden. Oud, smal en erg slechte wegen.
In North Tonawanda een camping gevonden. Niets bijzonders en als je dan ziet wat ze durven te vragen, schandalig. Maar ja, je staat maar een mijl 6 van de Niagara Falls vandaan.
We zijn naar de Niagara Falls, gereden en wilden vanmiddag vast de Amerikaanse kant bezoeken. Door wat wegopbrekingen en niet luisteren naar Miep, reden we verkeerd. En hoe….. we moesten via een tolbrug, dus betalen, naar Canada, daar via de douane weer terug over de brug naar Amerika. Hier een tijdje in de file gestaan, je staat tenslotte voor de grens. Gelukkig maakten ze weinig problemen, we schijnen niet de enigen te zijn die fout rijden.
Auto geparkeerd en naar de watervallen. Wat een spektakel, wat een gedonder en mist door het vallende water.
De beroemde bootjes gaan donderdag 12 april pas weer varen, moeten dus een beetje geduld hebben.. We gaan morgen de hele dag naar de watervallen en de omgeving en te voet naar de Canadese kant.

KM´s
vandaag :     227
totaal      :   8086

This entry was posted in uit Amerika. Bookmark the permalink.

6 Responses to VS-Canada-VS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *