naar Pennsylvania

2e Paasdag, voor ons Nederlanders een feestdag, we gaan naar de meubelboulevard en/of het tuincentrum.Voor de Amerikanen een gewone werkdag, ze hebben nog nooit van 2e Paasdag gehoord als een vrije dag.
Rond 10:00 uur weer in de auto, we willen vandaag weer zo’n 200 km. naar het noorden rijden.
Een mooie weg binnendoor leidde ons naar het Cuyahoga Valley NP.
We wilden een mooie wandeling maken, maar konden met de camper niet op de plaatsen komen waar de wandelingen beginnen. Dit park is eigenlijk alleen maar geschikt om te fietsen en eventueel met een “gewone” auto naar de beginpunten van de wandelingen te rijden. Viel dus een beetje tegen, we hadden ons er meer van voorgesteld.
Toch nog naar een mooie waterval gelopen, de Brandywine Falls. In het verleden is hier ook een whiskey distilleerderij geweest, de drank blijft ons dus trekken.
Niet al te laat op de camping en met onze Canadese buren ervaringen uitgewisseld. Zij zijn 3 maanden naar Florida geweest.
Morgen willen we richting Niagara watervallen. Van diverse mensen gehoord, dat de Canadese kant het mooist is, we willen dus de grens oversteken en hier 2 nachten blijven, voordat we richting Toronto rijden, waar we de laatste 2 nachten al besproken hebben op een camping. Het is de bedoeling dat onze Duitse “vrienden” ook die kant opkomen, zal ons benieuwen.
Op naar Canada, nog een kleine 400 km.

KM’s
vandaag :        227
totaal      :      7859

This entry was posted in uit Amerika. Bookmark the permalink.

8 Responses to naar Pennsylvania

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *