Kentucky – deel 2

Vanmorgen op ons dooie gemak opgestart. We gaan vandaag richting Ohio, dus weer een staat er bij.
Voor de liefhebbers, onderweg bij de Jim Bean distilleerderij gestopt, maar een rondleiding hebben we toch maar niet gedaan. Kunnen we ook niet in de verleiding worden gebracht.
Nadat we net buiten Louisville waren, begon het te betrekken. Na boodschappen gedaan te hebben, moesten we vluchten voor de regen. Het kwam met bakken uit de lucht, onweer, bliksem en donder. De bui zat pal boven ons.
Na een kwartier wachten, konden we naar de camper rennen. In de camper een half uur gewacht, tot de bui over was.
Daarna besloten om toch richting Cincinnatti te rijden. In Walton, bijna in Ohio een camping gevonden. Hier waren we om 17:45 uur. Vandaag de klok weer een uur vooruit gezet, dus we lopen nu weer 6 uur achter op Nederland.
We waren 1,5 mijl van de camping verwijderd en moesten toen stoppen achter een auto van de sheriff, er was een auto van de weg geraakt en deze moest worden opgetakeld, we zaten eerste rang.
Op de camping aangekomen waren er nog enkele plaatsen vrij. Na ons liep het storm en na verloop van tijd was de camping vol!

KM’s
vandaag  :     299
totaal       :   7122

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

3 reacties op Kentucky – deel 2

  1. clara reurings schreef:

    Hallo Peter en Paula
    Ik heb Ank Reurings op de koffie gehad en moest jullie de groeten doen. Hierbij dus gedaan. Kijk regematig naar de side leuk om jullie te volgen.Paula ik hoop na de pasen weer te mogen dansen. Ben ik net voor jou weer terug.

    groet Clara

  2. Ems schreef:

    PS Nog de groetjes van Lia Carnisius en een geweldige reis namens hun. Ook de groetjes van de zwaaiklanten in het park!

  3. Ems schreef:

    Sorry de andere reactie ben ik vergeten te plaatsen, echt ik he Peter!!! Opnieuw. Hier alles goed het is nu Goede Vrijdag en de bloemen verkopen goed ,geel is op… De paasdagen ga ik naar Tiel maar Dinsdag ben ik weer thuis. Ga met Manon naar Linda, dus dat wordt weer gezellig giegelen. De kipjes zorgen voor jullie eitjes bij thuiskomst en deze helpen dan om de kosten te drukken dus rij nog maar wat mijlen erbij. Nog heel veel moois onderweg en doe voorzichtig tot schrijfs Liefs Ems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *