Kentucky – deel 1

Na een nacht gaan Internet, zijn we weer online.
Nadat we dinsdag Nashville achter ons hebben gelaten, zijn we Kentucky ingereden. De wegen waren meteen beter en de rustplaatsen langs de weg waren prachtig.
Na een korte rit kwamen we bij het Mammoth Cave NP aan. Dit park hadden we thuis niet op ons lijstje van NP staan, maar dit was een grote fout. Is een pracht park, niet al te ver van de snelweg, aanrader voor iedereen!!!
Park staat bekend om zijn grotten. Geen druipsteen maar “echte” grotten. Er wordt geschat, dat er 1000 mijl aan grotten onder de grond zit en er is pas 325 mijl in kaart gebracht.
Op de campground van het park een plek gezocht en daarna met een ranger een wandeling onder de grond gemaakt. Fantastisch, wat een rotsmassa’s en dat alles gemaakt door water.

KM’s
vandaag :      166
totaal      :    6823

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Kentucky – deel 1

  1. a.lambregts schreef:

    Hallo Peter en Paula,

    Fijn, dat jullie er “weer” zijn. Wij raken door al die dagelijkse berichten wel een beetje verwend en zodra het wat langer duurt, denk je al gauw, dat er iets aan de hand is. Maar gelukkig, jullie zijn de grot weer uitgekomen en niet veeeeele jaren terug in een ander tijdperk beland.

    Grtz, Anneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *