door het binnenland van Ohio

Vandaag Pasen.
In alle rust, uitgebreid van ons paasontbijt genoten.
Daarna nog heerlijk in het zonnetje van een kopje koffie genoten.
Helaas moesten we daarna onze mooie en ontspannen rit hervat richting het noorden.
Hebben de TomTom opdracht gegeven, de snelwegen te ontzien. Dit levert prachtige wegen op, met tevens alle rust om te genieten van alles wat je tegenkomt.
Wat ons uitermate verbaasd, is het aantal kerken, dat we onderweg gezien hebben. Het lijkt er wel op, dat per 10 huizen één kerk staat. Vanmorgen stond de politie het verkeer te regelen, bij het uitgaan van een kerk!!!
Hadden de camping al via het Internet geboekt, dus dat was al geregeld. Bij aankomst een envelop met de plattegrond van de camping op het raam van het kantoor. Onze plek stond aangegeven, morgen regelen we de betaling wel met de camping eigenaar.
Jetske en Wim nog even gesproken.
Heerlijk in het zonnetje met een kopje thee een gesprek met onze Canadese buren gehad. Ze hebben ons een paar tips gegeven voor de Niagara Falls.
Morgen gaan we door naar Lake Erie.

@Ben
vanmorgen 2 eitjes gevonden plus chocolade paashaasje, wie zou dat hebben verzorgd?

@meerderen
Pasen wordt hier net zoals bij ons gevierd. in de winkels veel eieren en paashazen
Eerste Paasdag is (bijna) alles gesloten en wordt er in de familiekring een gezellig samenzijn gevierd.

KM’s
vandaag  :          92
totaal       :      7632

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

3 reacties op door het binnenland van Ohio

  1. bharmsen schreef:

    Jullie zien veel mooie dingen in/van Amerika maar ik zag zaterdagavond een uitzending van Canvas ( http://tv-visie.be/inhoud/belgie/6april2012/vranckx-over-arm-amerika_50780/ ) en dan krijg je toch een iets ander beeld van dit land. Wil niet zeggen dat er niet ooit nog eens weer naar toe ga hoor.
    groetjes ben

  2. Harry schreef:

    Hallo Paula en Peter jullie paasberichten gelezen, wat zien jullie veel,
    wat een apart volk die Amish, ook alles over gelezen.
    Je bent een goede reisleider Peter. Nu nog de laatste week met mooie trips o.a. Niagara Falls. Denk nog maar niet aan thuis, hier is het nu koud en regenachtig.
    Geniet van alles wat deze week nog op jullie weg komt.
    Groetjes Anneke Harry.

  3. Fred schreef:

    Zo wij zijn ook weer thuis en hebben jullie reis weer “bijgelezen”. Amish, dat doet me denken aan een zondag toen toen wij vanuit Oldebroek (waar mijn schoonzus en zwager toen nog woonden) een nichtje van ons naar Hattem zouden brengen om dat zij daar moest hockyen, wat in Oldebroek natuurlijk niet kan op zondag. Bij elke kerk, die uitging moesten wij stoppen want iedereen stak gewoon zonder te kijken over, alsof zij dachten na het bezoek aan de kerk ben ik onschendbaar.

    Elvis en country, ja dat is me wat. Country vond ik maar niets totdat ik het vorige jaar bij de opening van het seizoen typisch Amerikaanse muziek moest draaien. Toen ik kwam ik tot de ontdekking, dat er echt hele leuke country muziek is.

    Wij hebben trouwens 6.000 km afgelegd in 2 x 4 uurtjes dus het kan sneller. Maar wij hebben niets anders gezien dan wolken en lichtjes in de verte. Een hele zit, maar het was het waard, want wij hebben genoten van het weer, de luxe en wij zijn weer lekker bijgekomen. Nog 7 weken en dan gaan wij weer een maand naar Italie. Wat nu crises. Het ligt niet aan ons (en ook niet aan jullie) want wij laten het geld wel rollen.

    Wij gaan jullie weer volgen en Tine d’r Skype zou het moeten doen.

    Nog veel plezier.
    Fred

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *