Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

26 oktober

| 7 reacties

26 oktober
Vannacht was onze laatste nacht in de Australische camper. Met weemoed nemen we afscheid van ons bed op het dak van de Toyota. Hebben ondanks de warmte, kou, harde wind over het algemeen goed geslapen in onze “Roof Top Tent” zoals deze hier in Australie wordt genoemd.
Hebben het héél rustig aan gedaan. Lekker zondags ontbijtje met een gekookt eitje en jus d’orange.
Nadat we onder de douche vandaan kwamen, begon het wat te spetteren. Hebben dan ook heel gauw de tent ingeklapt, zodat we deze goed droog kunnen inleveren morgen.
Na de eerste kop koffie, de laatste was er doorgedraaid. Daarna nog lekker in het zonnetje wat zitten re3laxen en om 13:00 uur de sleutel van de cabine opgehaald.
Ziet er prima uit, zeker voor het doel waarvoor we deze hebben gehuurd. Nog één keer lekker slapen, de bagage gereed maken voor de vlucht van morgen en nog wat Internet zaakjes geregeld.
Proberen vanavond nog wat met het thuisfront te Skypen en dan gaan we morgenochtend de auto inleveren.
Na het inleveren naar het vliegveld. Hebben bij Hertz een auto gehuurd voor de hele dag, zodat we vervoer naar de stad en meteen onze koffers kunnen opslaan. M
Gaan waarschijnlijk naar het Kings Park en zakken in de loop van de middag af naar het centrum. Hier nog wat rondkijken, wat eten en dan terug naar het vliegveld Onze vlucht naar Melbourne en dan door naar Auckland vertrekt op 23:40 uur.

Km : 0,2
Temp : 20 graden

7 reacties

Geef een reactie