Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

25 oktober

| 5 reacties

25 oktober
Vandaag gaan we naar onze laatste camping in Australië.
Hebben het dan ook rustig aan gedaan, voordat we om 9:45 uur van de camping zijn vertrokken.
Eerst naar een wasstraat geweest om de auto te fatsoeneren. Hadden niet genoeg kleingeld, dus dan maar wat boodschappen doen.
Een winkelcentrum opgezocht, vlak in de buurt. Deze mall is de grootste, die we tot nu toe gezien hebben gedurende de hele vakantie in Australië.
Daarna weer terug naar de wasstraat en de auto een opknapbeurt gegeven. Dit kostte al bij al ruim een half uur, om hem weer wit te krijgen. Je blijft je verbazen, hoeveel en waar het rode zand vandaan komt, lijkt wel of we een hele gravelroad hebben meegenomen.
In een park een lekkere kop koffie gedronken en toen op weg naar Bassedean.
We moeten maandag de auto hier inleveren en hebben voor de zekerheid even gekeken waar het is, het ligt toch op de route naar de camping.
Camping is weer aangesloten bij de Big4 organisatie, zodat je er van uit kunt gaan, dat het weer prima is, klopt ook.
Na het inchecken meteen gevraagd welke cabine we morgen hebben besproken. Even wezen kijken, ziet er prima uit.
Op de camping een plek, waar je je auto kunt wassen en ook een grote stofzuiger. Hier hebben we dan ook meteen gebruik van gemaakt. Auto is weer helemaal “spic en span”, kunnen we zo inleveren.
Hebben weer Internet voor één dag, met een maximum van 200 Mb, dus we moeten zuinig zijn. Gaan toch proberen om te Skypen met Tosca/Erik en Jamie, hebben we tenslotte ieder weekend wel gedaan.
Als we in Nieuw Zeeland zijn, zal het wat makkelijker worden om verbinding met Nederland te maken, het tijdsverschil wordt dan 12 uur.
Vanavond voor het laatst in onze tent slapen en morgen gaan we alles gereed maken, zodat we maandag nog een dag naar het centrum van Perth kunnen gaan.

Km: 35
Temp: 24 graden (onze éérste dag in Australië bewolkt)

5 reacties

Geef een reactie