Paula en Peter Hartog 2014

10 weken door noord-west Australie en Nieuw Zeeland

24 oktober

| Geen reacties

24 oktober
Vandaag blijven we eens een keertje op dezelfde camping staan. We hebben het wel zo’n beetje gehad, iedere keer weer afbreken en opzetten.
Heerlijk rustig aan gedaan. In het zonnetje ontbeten en toen klaar om naar het centrum van Perth te gaan.
Hebben na ruim 5 weken eindelijk onze slippers verwisseld voor een paar makkelijke sandalen. Was wel een vreemde gewaarwording, schoenen aan je voeten!!
Met de bus, die bijna voor de deur stopt, naar de stad. Met een half uurtje in het centrum, veel makkelijker en ook meer ontspannen, dan met de eigen auto.
Je kijkt je ogen uit, Perth is niet voor niets één van de grootste steden van Australië. Straten vol met winkels waar je de meest exclusieve merken kunt kopen, afgewisseld met een simpele 1-dollar-shop.
In de stad verschillende keren “gratis wifi” hebben dan ook de e-mail binnen gehaald en verstuurd. Ook nog via WhatsApp met Tosca “gesproken”, zodat we weer helemaal op de hoogte zijn.
Is toch een mooie uitvinding dat WhatsApp.
Al met al de dag volgemaakt en weer met de bus naar huis.
Paula is al een beetje begonnen met het schoonmaken van de spullen, zodat we het morgen en zondag wat rustiger aan kunnen doen.
Gaan morgen naar onze laatste camping, waar we nog één keer de tent opzetten. Zondag voor de laatste keer afbreken en ’s avond slapen we “exclusief” in een cabine, die we hebben geboekt via Expedia.
Nog steeds geen Internet op de camping, zodat jullie dit bericht ook weer later zullen kunnen lezen.

Km : 0
Temp. : 24 graden

Geef een reactie