VS-Canada-VS

Waarom deze kop van het bericht zal jullie later wel duidelijk worden.
Met regen begon  onze dag, na een koude nacht. Kachel doet het prima, we worden verwend.
Op naar de Naigara Falls. Een gedeelte van de weg blijkt een tolweg te zijn. Omdat we dit niet hadden ingecalculeerd en niet wisten hoe eea werkt, zijn we binnendoor gereden.
Dit bleek een gouden greep, een pracht route. Dwars door het gebied, waar alleen maar wijn wordt gemaakt. Volop druivenranken, velden vol, mijlen lang. Aan de route allerlei leuke kleine plaatsjes waar je doorheen komt.
Het aanzien van de huizen had in tegenstelling tot bv. Ohio, weinig uitstraling. Het leek een beetje verwaarloosd. Terwijl er ook hele stukken bij waren, die er wel weer erg rijkelijk en goed verzorgd uitzagen. Al met al een mooie en erg afwisselende route.
Door Buffalo naar de Niagara Falls. Geen fijn stad om te rijden. Oud, smal en erg slechte wegen.
In North Tonawanda een camping gevonden. Niets bijzonders en als je dan ziet wat ze durven te vragen, schandalig. Maar ja, je staat maar een mijl 6 van de Niagara Falls vandaan.
We zijn naar de Niagara Falls, gereden en wilden vanmiddag vast de Amerikaanse kant bezoeken. Door wat wegopbrekingen en niet luisteren naar Miep, reden we verkeerd. En hoe….. we moesten via een tolbrug, dus betalen, naar Canada, daar via de douane weer terug over de brug naar Amerika. Hier een tijdje in de file gestaan, je staat tenslotte voor de grens. Gelukkig maakten ze weinig problemen, we schijnen niet de enigen te zijn die fout rijden.
Auto geparkeerd en naar de watervallen. Wat een spektakel, wat een gedonder en mist door het vallende water.
De beroemde bootjes gaan donderdag 12 april pas weer varen, moeten dus een beetje geduld hebben.. We gaan morgen de hele dag naar de watervallen en de omgeving en te voet naar de Canadese kant.

KM´s
vandaag :     227
totaal      :   8086

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

6 reacties op VS-Canada-VS

  1. bharmsen schreef:

    Zeker te druk aan het praten dat je Miep niet hoorde maar uiteindelijk toch op de geplande plaats gekomen.

    groetjes ben

  2. petra guerand schreef:

    Jullie hadden toch ook niet teveel van de wijn geproefd, waardoor jullie “Miep”niet goed hoorde en daardoor fout zijn gereden? Het zal heel bijzonder zijn om al die watervallen te zien. Het schijnt een enorm natuur geweld te zijn. Geniet en buit de laatste dagen maar goed uit!
    xxxxPeetje

  3. nirvana schreef:

    Ach weet je, als je nou in Nederland verkeerd rijdt en je moet via Belgie de grens passeren en weer terug nederland in dan zou ik zeggen……….beetje dom! Maar jullie vergissen je en rijden Amerika uit en dan weer in via Canada……… Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen! En tenslotte is het ook nog eens zo dat jullie op vakantie zijn dus dan is dat allemaal niet belangrijk, als jullie er maar van genieten, en dat lukt allemaal behoorlijk volgens mij! Ben erg benieuwd naar jullie foto’s, wat een mooie reis maken jullie weer en zo lief dat wij mogen meegenieten! hartelijk dank hoor.
    Geniet deze laatste paar dagen nog even met heel jullie hart. Liefs Petra

  4. martha schreef:

    nu de laaste loodjes nog geniet van die prachtige watervallen want die zie hier echt niet hoor.nu kan het nog,
    hartelijke groeten uit mijdrecht.
    martha.

  5. Ems schreef:

    En dat water komt met donderend geweld naar beneden.was in Argentinie ook zoo mooi,GENIETEN!!!! Het lukt jukkie toch maar weer om ook wat vaker de grens over te gaan en veel staten aan te doen. Kijk uit met al die drank onderweg. Nog even lekker genieten lui, groetjes Ems

  6. Tine schreef:

    Jullie hebben geluk, tot /met vrijdag volop zon, vanaf zaterdag heel veel regen. En zo’n waterval moet je met mooi weer zien. Heel veel plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *