dagje Fort Worth

Gisteravond via het Internet een camping gevonden in Fort Worth. Camping is in downtown Fort Worth, dus dichtbij het centrum en goed te bereiken met de camper. We gaan naar de Stockyards.
Vanmorgen meteen naar Fort Worth gereden, we waren al om 10:15 uur op de camping. De TomTom bewijst weer eens een goede hulp te zijn, geen probleem om naar de camping te rijden.
Op de receptie meteen informatie ingewonnen. We laten de camper op de camping en gaan met de bus richting Stockyards.
Is een prima beslissing, voor $3,= de man kunnen we de hele dag van de bus gebruik maken.
Bijna voor de deur stappen we op en na een kwartiertje moeten we overstappen op de bus, die ons naar de Stockyards brengt. Op z’n hollands gezegd “appeltje eitje” zelfs voor ons.
Stockyards is een bonte verzameling, ter nagedachtenis aan de tijd van de cowboys en de grote veetochten, eind jaren 1800, begin 1900. Motoren i.p.v. paarden, echte cowboys die er rond lopen en rijden, Billy Bob’s is de grootste kroeg van de VS (was helaas gesloten). Om 16:00 uur een roundup, de Texaanse longhorns werden van de ene naar de andere corral over gebracht. Cowboys zorgden voor het transport.
We hebben er de hele middag rondgebanjerd, best leuk om dit eens mee te maken.
Terug op de camping was er een camper van Cruise America gearriveerd, bleken 3 Australiërs in te zitten, we hebben even gesproken met één van hen, uiteraard ook over onze trip van vorig jaar door Australië.
Morgen gaan we door richting Memphis in Tennessee, maar eerst door Arkansas onze volgende staat.

KM’s
vandaag  :       38
totaal      :    5416

Dit bericht is geplaatst in uit Amerika. Bookmark de permalink.

7 reacties op dagje Fort Worth

  1. bharmsen schreef:

    Wat een pech waren jullie met het openbaarvervoer en kon je eindelijk naar de kroeg is hij dicht.
    groetjes ben

  2. petra guerand schreef:

    Jammer dat de kroeg dicht was! Je zult nu wel een leren tong hebben? Hebben jullie je ook een cowboy outfit aangemeten, of gaat dat weer te ver. Wij zijn bezig om skype voor elkaar te krijgen. Remco komt als hij even tijd hebt, met de spullen die hiervoor nodig zijn. Hopelijk nog binnen jullie vakantie.
    Knuffel van J & P

  3. nirvana schreef:

    Geweldig om alles wat jullie beleven, mee te mogen lezen. Weer een geweldige ervaring voor jullie.
    Al is het erg toeristisch geworden allemaal, het geeft wel een goed beeld van hoe het ooit is geweest. Jammer dat de Saloon dicht was maar dat borreltje drink je natuurlijk toch wel, al is het bij de camper.
    Gaan jullie het qua reistijd een beetje redden? Jullie zijn aardig op schema volgens mij, maar nog zoooooo veel moois te zien op deze reis.
    Geniet er van……………. Dan doen wij dat met jullie mee!

  4. Fred schreef:

    Inderdaad jammer dat Billy Bobs gesloten was, want ik vond het geweldig om daar rond te lopen. Aan de wanden allemaal foto’s van bekende personen, die in BB zijn geweest. Ook vele danszalen (waar ook bokswedstrijden zijn gehouden) en ik denk wel 40 bowlingbanen naast elkaar. Nu heb je ook niet zo’n mooi petje van BB kunnen kopen. Maar het was dus toch de moeite waard.

    Wij wensen jullie nog heel veel plezier, jullie zullen ons een poosje moeten missen want morgen vertrekken wij ook richting de zon en dit keer laat ik m’n laptop eens thuis.

    Groetjes,
    Fred

  5. martha schreef:

    geweldig dat ik nog steeds met jullie mee geniet van deze van fantastiese vacantie hoor,
    wat een ervaring he. de ouderwetse cowboys nu nog veel meer moois voor jullie hoor
    groet. martha.

  6. Tine schreef:

    Echt een gekke ervaring, zo tussen de cowboys.
    In 1999 trouwde mijn neef ( zoon van oudste broer) in Fort Worth en ik heb toen uitstapjes gemaakt, o.a. Stockyards, ook met de bus! In de bus zaten alleen mexicanen. Mijn neven (kk van mijn zus) Austin en Tyler wonen in Fort Worth.
    Veel plezier in Memphis.

  7. Johan van Gerven schreef:

    Zo te lezen ammuseren jullie je best. We moesten even bijlezen want we waren zelf een weekje op wintersportvakantie. Was ook heerlijk op de lange latten in de sneeuw met het zonnetje erbij. Wat zien en doen jullie toch vreselijk veel en wat is Amereika toch vreselijk groot.
    Geniet ze nog. Groeten J.J.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *